shadow

Υψηλές Κατατάξεις SEO – Τι πρέπει να μην κάνετε

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα site σας δεν πρόκειται ποτέ να φθάσουν στην πρώτη σελίδα της Google; Μα ποιος το θέλει αυτό άλλωστε; Όλοι ξέρουμε ότι η πρώτη σελίδα είναι για τους spammers και τα sites κύρους. Με άλλα λόγια, είναι για κάτι losers που τους αρέσει να παίρνουν στοχοθετημένη κίνηση στη σελίδα σους και μάλιστα τζάμπα! ΑΙΣΧΟΣ!

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί SEO που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην έχουν υψηλές κατατάξεις. Αν θέλετε να προωθήσει το site σας ένας expert πληκτρολογήστε στην Google: Seo Greece και εμπιστευτείτε κάποιον από την 1η σελίδα. Μην ψάχνεται από εδώ και από εκεί για να παρετε καλύτερη τιμή στο SEO. Aν έχετε μια τέτοια νοοτροπία θα έχετε καταφέρει να προσλάβεται έναν άσχετο ο οποίος θα σας καταστρέψει το site σας αλλά και την προοπτική ανάπτυξη της εταιρείας σας. Προσοχή λοιπόν και διαβάστε παρακάτω.

Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πετύχετε ποτέ κατάταξη στην πρώτη σελίδα:

• Έρευνα για keywords; Αποφύγετε τη με κάθε κόστος!

Δεν χρειάζεται να κάνετε έρευνα λέξεις-κλειδί (keywords), αυτό είναι για τους losers.
Απλά κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας και να γράψετε φοβερό περιεχόμενο σχετικά με ό, τι θέλετε και σας αρέσει. Η Google δεν θα καταλάβει τίποτα, σας το υπόσχομαι!

• Μπείτε σε κατηγορίες keywords (niches) όπως η “γρήγορη αποπληρωμή δανείων” και η “μεγένθυνση πέους”!

Πάντα επικεντρώνεστε στις κατηγορίες keywords με τον μεγαλύτερο και πιο έντονο ανταγωνισμό. Θα σας πάρει μόνο μια δεκαετία (μπορεί και ποτέ) μέχρθ να πετύχετε κατάταξη στην πρώτη σελίδα! Η “γρήγορη αποπληρωμή δανείων”, η “μεγένθυνση πέους”, το “εύκολο χρήμα” και ο “σίγουρος τζόγος” είναι θαυμάσιες κατηγορίες keywords για κάποιον που ξεκινά τη καριέρα του στο SEO!

• Οικοδομήστε links μόνο με ολόιδια Anchor texts

Πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική συμβουλή! Κάθε link που θα οικοδομήσεις, θα πρέπει να έχει το ίδιο ακριβώς anchor text.

Εάν προσπαθείτε να πετύχετε κατάταξη για “γρήγορη αποπληρωμή δανείων”, βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει 30.000 links για το site σας σας, όλα με το EMD anchor text. Σίγουρα θα πιάσει αυτό το κόλπο! Μην ξεχάσετε όμως να πείτε κι ένα γεια εκ μέρους μου στον κ Penguin όταν θα σας έρθει επίσκεψη=)

• Γράψτε για 10 Εντελώς διαφορετικά θέματα

Μην εστιάζετε σε ένα μόνο θέμα. Βεβαιωθείτε ότι στο site σας ασχολείστε με θέματα όπως το χρήμα, την υγεία, την οδοντιατρική και τα ζώα του τσίρκου! Η σελίδα σου θα είναι ένας αχταρμάς και η Google σίγουρα θα την ανταμείψει με φρικτές βαθμολογίες γι ‘αυτό! Μην ξεχάσετε να γράψετε και για την προσωπική σας ζωή. Οι ανύπαρκτοι αναγνώστες σας και ο κ Google θα ήθελαν πολύ να μάθουν για τους περιπάτους σας κάθε βράδυ με το σκυλί σας και για το τι φάγατε για δείπνο.

• Αγοράστε πακέτα links από το Fiverr και χρησιμοποιείστε το Maximum Link Velocity

Όχι μόνο θέλετε να χτίσετε χιλιάδες σχόλια σε blog, forum,προφίλ και directory links αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η κατασκευή τους θα γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κατασκευάστε 10.000 links στο site σας την ημέρα καταχώρησης τους και άλλες 20.000 την επόμενη!

Σημαντικό: μετά την κατασκευή αυτών των 30.000 links, μη χίσετε ποτέ ξανά κάποιο άλλο. Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο ακριβώς anchor text για κάθε link!

Τέλεια, έχετε αρχίσει να γίνεστε εξπέρ!

Εδώ είναι μερικά τρομερά πακέτα links από το Fiverr που θα εξασφαλίσουν ότι δε θα φτάσετε ΠΟΤΕ στην πρώτη σελίδα της Google:

“Θα δημιουργήσω 10.000 Verified Backlinks από σχόλια και Links για φυσικά αποτελέσματα με διάφορa PageRanks. Όλα αυτά με 5 μόνο Ευρώ!”
“Θα δημιουργήσω 10000 Προφίλ backlinks με το Xrumer με 5 Ευρώ”

Υ.Γ. Αν τα links αυτού του τύπου σας κάνουν να φτάσετε στην πρώτη σελίδα, μην ανησυχήσετε! Σας υπόσχομαι ότι θα εξαφανιστείτε από εκεί πολύ γρήγορα!

• Μην βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας, χρησιμοποιήστε πολύ JavaScript και κατεβάστε ό, τι Plugin του WordPress υπάρχει και δεν υπάρχει!

Φροντίστε η ιστοσελίδα σας να είναι όσο το δυνατόν πιο αργή, με χρόνος φόρτωσης τουλάχιστον 10 δευτερολέπτων. Όχι μόνο δε θ’ αρέσει στους χρήστες, αλλά η Google θα φροντίσει να μην την ταξινομήσει ποτέ! Οπότε μην βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας, τα βίντεο ή τη κωδικοποίησης της σελίδας σας γενικότερα. Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε και πολλά scripts και να κατεβάσετε ένα σωρό άχρηστα WordPress plugins!

• Πάντα να παίρνετε links από άσχετες κατηγορίες keywords

Αυτό είναι πολύ σημαντικό … αν είστε σε κατηγορία keywords σχετικά με τη γυμναστική και το fitness, φροντίστε να προέρχονται τα links σας από ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών, πορνό, και “γρήγορης αποπληρωμής δανείων”. Αποφύγετε να πάρετε links από δικτυακούς τόπους στη δική σας κατηγορίεα keywords, καθώς αυτά είναι πολύ αποτελεσματικά και εγγυόνται υψηλή κατάταξη.

• Εστιάστε όλες τις προσπάθειές σας για τη βελτιστοποίηση των Meta Tags

Περίπου το 50% του on-page SEO σας θα πρέπει να αφορά τη βελτιστοποίηση των meta tags σας. Να επικεντρωθείτε πάση θυσία και στις meta keywords. Θυμηθείτε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ξοδεύετε το χρόνο σας για να κάνετε πράγματα που δεν θα βοηθήσουν στην καλύτερη κατάταξή σας.

• Αρχιτεκτονική Site; Αυτά είναι για τους losers. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας!

Μα τι σπατάλη χρόνου! Αποφύγετε κάθε εσωτερική σύνδεση και links, για να μην κακοποιήσει τη σελίδα σας η “αράχνη” της Google! Πρέπει να προστατέψετε την σελίδας σας από την αράχνη: κάντε την να φύγει αμέσως αφού προσγειωθεί σε αυτήν! Η Google και η αράχνη της αγαπάνε της καλά δομη μένες ιστοσελίδες με εύκολη πλοήγηση, ως εκ τούτου, οι σελίδες μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις!

• Αποφύγετε τα links με υψηλό PR

Ποτέ μα ποτέ να μην πάρετε backlinks με υψηλό PageRank! Θέλετε τα links σας να είναι από μη έγκυρες και άσχετες σελίδες και πηγές, κατά προτίμιση με PR 0. Και το πιο σημαντικό … Αν κάποιος σας προσφέρει ένα σχετικό link με υψηλό PR, μην το δεχτείτε σε καμία περίπτωση! Πίστεψέ με … τα links αυτού του τύπου λειτουργούν πάρα πολύ καλά για καλή κατάταξη.

• Μην Διαβάζετε άρθρα από τα Blackhatworld, Source Wave, Kaiser the Sage και Backlinko

Βεβαιωθείτε ότι δεν διαβάζετε αυτά τα ιστολόγια ή φόρουμ. Θα σας δώσουν πάρα πολλές και καλές ιδέες για την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Αντ ‘αυτού, να διαβάζετε το Forum Warrior! Είναι ένα μέρος όπου ο καθένας είναι ειδικός, αλλά κανείς δεν μπορεί με τίποτα να πετύχει την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα της Google. Αυτό πρέπει να είναι το νέο σπίτι σας.

www.warriorforumsucks.com
www.warriorforumsucks.com

• Ξοδέψτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας Γράφοντας άρθρα 2000 λέξεων

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βεβαιωθείτε ότι περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας γράφοντας “υψηλής ποιότητας” άρθρα και στη συνέχεια αφιερώστε μόνο το 5-10% του χρόνου σας στο μάρκετινγκ. Θέλετε άλλωστε να είστε σίγουροι ότι κανείς και ποτέ δε πρόκειται να βρει το περιεχόμενό σας!

• Περάστε το 90% του χρόνου σας διαβάζοντας για το SEO

Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδρομητής σε κάθε blog SEO, να γράφετε σε όλα τα φόρα, και να αγοράζετε κάθε βιβλίο που γράφεται για το SEO. Η υπερφόρτωση πληροφοριών είναι το κλειδί της επιτυχίας.

• Να εμπιστεύεστε τα λόγια του κάθε SEO Expert

Δεν έχει σημασία αν δεν υπάρχουν αποτελέσματα για να υποστηρίξουν αυτλα που λένε … Έλα αδερφέ. Στο κάτω – κατω δεν προσπαθείτε να ταξινομήσετε τη σελίδα σας, θυμάστε; Να έχετε πάντα εμπιστοσύνη στους SEO experts, τους γκουρού, και τους πάσης φύσεως ειδικούς. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν πετύχει την κατάταξη ούτε μιας ιστοσελίδας μετά τα Panda και Penguin updates πριν να ακούσετε τις συμβουλές τους.

• Να διαβάζετε το Blog του Ματ Cutt

Θα πρέπει να διαβάζετε το blog του Matt Cutt, εάν δεν θέλετε να πετύχετε την κατάταξη της σελίδας σας. Απλά ακολουθήστε ό, τι σας λέει και η επιτυχία σας θα είναι σίγουρη.

• ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να μην αναλάβετε δράση

Ό, τι κι αν κάνετε, μην αναλάβετε κάποια δράση! Η ανάληψη δράσης μπορεί να οδηγήσει σε αποτελέσματα!

Τώρα ξέρετε τα πάντα για να μη καταφέρετε ποτέ να πετύχετε την κατάταξη του ιστοχώρου σας στην πρώτη σελίδα της Google.