Η ανεργία σίγουρα αποτελεί μια σύγχρονη μάστιγα. Αυτήν το κοινωνικό πρόβλημα όμως ήταν και η πηγή έμπνευσης για τους συντελεστές ενός νέου δωρεάν παιχνιδιού που αναμένεται να κάνει "θραύση" στις οθόνες των υπολογιστών μας.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που παίζεται απευθείας από τον Browser και δεν χρειάζεται εγκατάσταση.
Η ιστορία του μας ταξιδεύει σε ένα φανταστικό κόσμο όπου οι απογοητευμένοι άνεργοι εκτοξεύουν τα πολύτιμα άλλα όχι χρήσιμα πτυχία τους με στόχο τους Έλληνες πολιτικούς.
Ο σκοπός είναι να τους πετύχετε αλλά με μεγάλη προσοχή ώστε να μην κτυπήσετε τις αρχαίες Ελληνικές κολόνες που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική μας κληρονομία. Το βαθύτερο νόημα δηλαδή είναι ότι μπορεί κάποιος να κάνει την διαμαρτυρία του αλλά με όριο την διαφύλαξη του πολιτισμού μας.
Το παιχνίδι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και άσχετα από το πόσο είναι κάποιος ειδικός ή όχι καθώς είναι πολύ εύκολο στην εκμάθηση του και η πλοήγηση του είναι απλοϊκή χωρίς πολλά μενού και παράθυρα που θα μπερδέψουν τον χρήστη.
Φυσικά είναι στην Ελληνική γλώσσα πράμα που το καθιστά εντελώς φιλικό σε νεότερες ηλικίες αλλά και σε αυτούς που δεν γνωρίζουν Αγγλικά.
Όπως δηλώνουν οι παραγωγοί του
"Η οργή των Ελλήνων είναι ένα σατυρικό διαδικτυακό παιχνίδι που εκϕράζει την απόγνωση και την απελπισία εκατομμυρίων Ανέργων στην σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα.
Οι άνεργοι εκτοξεύουν τα πολύτιμα αλλά δυστυχώς μη χρήσιμα, πτυχία τους με στόχο τους Έλληνες πολιτικούς.

Αρχαία Ελληνικά μνημεία βρίσκονται ταξινομημένα στο χώρο και αντιπροσωπεύουν την πολύτιμη πολιτιστική κληρονομιά μας που πρέπει να διαϕυλάξουμε."
Για να το δείτε δεν έχετε παρά να μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση :

http://jaz.gr

Joomla SEF URLs by Artio